Kızlar İlkokulu
Kızlar Mahallesi Karaköprü
05053519194

VİZYON

Öğrencilerimize ve çevre insanına Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda çağdaş medeniyet seviyesine çıkmak için gelişmede sürekliliği sağlamak, ülkemizin kalkınmasında aktif görev alacak bireyler yetiştirmek için uygun okul ortamı oluşturmaktır. Ayrıca nitelikli , çalışkan, kendine güvenen, kendini sürekli yenileyen bir toplum yaratmak için gerekli eğitimi vermektir.

MİSYON

Öğrencilerimizin, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, Anayasaya saygılı, Türk aile ve toplum yaşantısına uygun, Türk Milli Eğitiminin ilkelerine ve genel amaçlarına uygun, kendi istidat ve kabiliyetleri doğrultusunda yetişmelerini sağlamaktır.

BAŞARILAR

Öğrencilerimiz arasında Fen Lisesi,Anadolu Lisesi ve diğer meslek liselerine devam eden öğrencilerimiz bulunmaktadır. Ayrıca yapılan bilgi yarışmalarında her zaman dereceye giren bir kurumumuz vardır.
Öğretim Şekli :TAM GÜN

TAM GÜN